Mine favoritt-hageblogger

Ny rhododendron kjøpt idag: ponticum ‘Variegatum’

Jeg var på Dyhre gartneri idag, og falt (bla.) for denne skyggeelskende rhododendron-sorten med flerfargede blader: Rhododendron ponticum ‘Variegatum’. Den er plantet ved roten til en klatrehortensia som ser ut til å trives godt, så som surjordsplante betraktet bør dette være et utmerket voksested jeg har valgt for den. Jeg leste meg etterpå til at den er delvis giftig, og at bier som høster på den kan lage honning som gjør at man blir sprø. Jaja, litt sprøhet fra eller til gjør vel lite forskjell, vil jeg tro.
P1090659

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>