Mine favoritt-hageblogger

Regnbombede planter igjen…

Det kan være deilig når fru Gud tar ansvaret for hagevanningen, klart det. Forutsetningen er at det kun skjer INNIMELLOM og MED MÅTE. I år har det til min frustrasjon skjedd GANSKE OFTE, BEIMHARDT og i OVERFLOD. Og mellom bomberegnet har det vært kaldt, mye vind og uforutsigbart. Jeg må ta en alvorsprat med værgudinnen ved leilighet. Det holder åpenbart ikke å stirre surt mot himmelen, hytte med neven og true med represalier, som jeg har gjort til nå. Se på skykladæsjen på bildet nederst, for eksempel. Den blåste glatt av mine fakter, feide over Kuretoppen fra vest og etterlot såvel planter som hobbygartner klissvåte, medtatte og maktstjålne.

P1100200 P1100201 P1100203

regn

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>