Mine favoritt-hageblogger

Hagefugltellingens tapre ridder på post

Det slår aldri feil: det kan vrimle av pippipper og gakkgakker og what-not i lufta over Kuretoppen og på foringsautomatene, men den helga det er Hagefulgtelling, da er det blikkstille. Hele fredag og lørdag skuet vi således forgjeves opp i furuer og frukttrær på eiendommen etter aviært liv. Null. Skulle vi virkelig ende opp med å registrere INGENTING fra Kuretoppen på ‘Fuglevennens’ hjemmesider dette året? Det var da for galt. Jeg mener, vi er allerede godt nede i den 4 kjempesekken med solsikkefrø utdelt som for til alskens villfugler her.

Søndag slo vi til med alt disponibelt mannskap, dvs meg, korrekt utstyrt med kikkert, fuglebok, varmedress, caffe latte, ullteppe, terrasse og soloppgang. Her skulle intet fjærkre, stort eller bittelite, gå oss forbi. Ikke annet liv heller, for den saks skyld.

So, these are the votes from the Kuretoppen jury:
Kjøttmeis: 2
Blåmeis: 2
Svartmeis: 2
Spettmeis: 2
Grønnsisik: 1
Skjære: 1
Katt: 1
Spanjol: 1

Det var ikke veldig mye, men vi unngikk ihvertfall jumboplass.

image

1 kommentar tilHagefugltellingens tapre ridder på post

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>