Mine favoritt-hageblogger

Flere spor i snøen…

Det var mange spor i snøen i hagen i morges. Her har jeg knipset ett nede ved mitt vintersovende japanske vannspeil. Dette er så vidt jeg kan skjønne et musespor, og som man ser tyder det på at rodenten på sin vei gjennom hageinstallasjonen min har sett sitt snitt til å ta en power-nap innunder en veltet krukke. Fordyper man seg imidlertid litt mer omkring narrativen her, så er det, sett i sammenheng med forrige bloggpost , kanskje ikke helt borti natta å forestille seg følgende alternative handlingsforløp:

Scene: tidlig morgen, under foringsautomaten for meiser. Skogmusa Roger sitter i meditativ ro og spiser solsikkefrø som har havnet på bakken av skjødesløse kjøttmeiser med upolerte bordmanerer. Inn fra høyre: Katten Benny på jakt-trening. Umiddelbart, brått ut til venstre og i ly av nærmeste blomsterkrukke: exit Roger.

Kuretoppen Reality-TV med happy ending.

IMG_4426

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>