Mine favoritt-hageblogger

10 krekling-lignende druer gjør ingen vin

En grundig inspeksjon av min vinranke ‘Vitis Zilga’ som nyter livet inne i drivhuset tyder på at den har for gode dager. Den syns å ha blitt lat. Kanskje har den faktisk alltid vært makelig anlagt. En mandags-vinranke, synes det som jeg har kjøpt, som aldri har produsert mer enn en klase pr sesong i hele sitt liv her på Kuretoppen. En fattig ranke, uansett antall druer på kreklingstørrelse som krøker seg sammen på den, blir ingen vin. Nå syns jeg fru Zilga skal ta seg sammen, og det ganske kraftig!
IMG_5759

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>