Mine favoritt-hageblogger

Tørst flaggspett

Med kikkert og orkesterplass til foringsautomaten og vannfatet er det mye liv å studere, særlig for en som er tidlig oppe om morgenen. Her på Kuretoppen sørger nordøstvendt soveromsvindu for solvekking i stadig tidligere morgentimer, og vi har ikke hjerte til å avslå invitasjonen. Så da blir det kontinental cappucchino og biscotti med kikkert og pledd på terrassen, mens hele Kuretoppens fauna paraderer fordi på vei til morgenmåltid ved furua øst i hagen. Idag kunne vi regne opp på kort tid: ekorn, flaggspett, kråker, spettmeis, ringduer, skjærer, katt og en usortert mengde meiser og spurver, troster og gakkgakker. Aldri en kjedelig stund på Kuretoppen. Her ser man flaggspetten som bælmer i seg ferskt vann, sikkert mens han planlegger neste angrep på de stedlige meisekasser bare for å plage grunneieren og tapasbareieren og vannoppdatereren bak kikkerten.
flaggspett

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>