Mine favoritt-hageblogger

Rhododendron, hortensia og andre skjønnheter

Det begynner å ta seg opp nå, i hagen. Hittil har det liksom vært de tapre tøffe små som har hatt frekkhet nok til å blomstre tross kjølige netter og uforutsigbart vær. Men nå, nå begynner de store gutta å briske seg for alvor. Rhododendronen på sørsiden av huset står i full flor nå, mens broren i vestbedet lar vente på seg. Hortensiaen er kjøpt i vår og den kan jeg ikke ta noen ære for i det hele tatt. Men pen er den. Og flere andre kommer til, mange i kledelig lilla, som man ser.
IMG_5890

IMG_5936

IMG_5939

IMG_5940

image

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>