Mine favoritt-hageblogger

Brunsnegle tatt in flagranti i drivhuset på vei til tomatplanten

Jeg skal ikke akkurat påstå at han beinfløy over fillerya på vei til tomatplanten i motsatt hjørne av drivhuset. Men fin steam hadde denne brunsneglen da jeg uforvatende kom inn i drivhuset og oppdaget den uønskede gjesten, og ingen omvei var åpenbart lagt inn i ruteplanleggingen. På bildene ser man at han kryper ørlittegrann sammen, og jeg tror det dreier seg om at han der og da kjente et lite kuldegys, sånn som man ser på grøssere når folk tror seg alene og så føler å seg at det er noen med dårlige intensjoner som står og ser på dem. Isåfall kan han ikke ha hatt mer rett. Umiddelbart etter avfotograferingen var det exit escargot og dett var dett.

IMG_6269 IMG_6270

1 kommentar tilBrunsnegle tatt in flagranti i drivhuset på vei til tomatplanten

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>