Mine favoritt-hageblogger

Nok en brunsnegle på røverferd i drivhuset

Igår tok jeg en brunsnegle på fersken inne i drivhuset på stø kurs mot tomatplanten min der inne. Jeg skal love at den ikke fikk gjennomført sine forsetter. Jeg tok den i luggen og kylte den ut på de evige drivhusgulvstepper. I morges oppdaget jeg et spor i drivhuset som avslørte at det har vært en ny rakker der inne, sikkert i samme ærend som førstemann. Ikke like stø i retningen, kanskje, men litt lurere slik at hun sikret seg at hobbygartneren var sovnet før hun la ut på det åpne teppehavet.  Og dette før sommerferien har startet! Krigen er mao i innledende faser. Dette kan bli stygt.
IMG_6274

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>