Mine favoritt-hageblogger

Rådyr nå igjen!

*%&¤%^*&*&*¤*%»#»¤%’s rådyr!!!!!  Idag oppdaget jeg at de i løpet av natta har kappet hodene av høstphloxene mine! Dette er minst like deprimerende som for Paco når Malaga fotballklub taper. Og det gjør de omtrent like ofte som rådyrene herjer i hagen vår. Livet er en kamp.

3 kommentarer tilRådyr nå igjen!

  • Kjenner meg igjen i frustrasjonen. Vi har gjort som går rundt her og han øydela deler av epletrea før frosten klarte å ta fullstendig knekken på resten. Likar altså ikkje frost og hjort…

    Den edderkoppen kunne eg ikkje tenke meg å møte. Ikkje at eg er redd edderkoppar, men dei er ikkje så veldig sjarmerande at eg kunne tenke meg å ha dei i hus.

    Fin blogg 🙂

  • Meinte hjort, ikkje gjort… Det skjønte du kanskje 🙂

  • Trine

    Takk for gartnerkollegial medfølelse, Torill! Jeg har også hørt at hjorten på vestlandet er sylfrekk. Noen jeg kjenner der hadde stadig en hjort oppe på verandaen – den åt rett av amplene ved inngangsdøra. En dag var døra åpen, og hjorten kom traskende inn i stua. Det er da det gjelder å holde hodet kaldt og ikke skremme inntrengeren. Heldigvis er vestlendinger etter min erfaring absolutt av den kaldhodede typen. Far i huset la fra seg avisa, reiste seg fra godstolen og ledet hjorten varsomt ut på verandaen igjen. Hjorten snappet i forbifarten med seg et par blomsterhodet til fra yndlingsampelen og ruslet tilbake til skogen.

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>