Mine favoritt-hageblogger

Ståa i UFO-leiren

To UFO’er er nå i ferd med å tre fram i lyset. Det skjer sakte, sakte, så enda kan man vel egentlig ikke si at de er gjenkjennelige utenom all tvil.

Her er de pr nå, på utallige oppfordringer:

4 kommentarer tilStåa i UFO-leiren

 • Berit

  Jeg må innrømme at den øverste UFO`en blir mer og mer mystisk. Jeg tror ikke lenger at det er hvit kranslilje, iallfall – det ser ut som den har tenkt å blomstre nær stilken, slik som akssøyleblomst. Men… vel, den har iallfall sans for å holde publikum i age!

  Den nederste er i mine øyne utvilsomt den rosa varianten av opiumsvalmue.

  • trinewa

   Ja, den drøyer med å komme til poenget omtrent like påholdent som en god gammeldags amerikansk såpeserie. Jeg lover å kaste meg på bloggen så snart det er antydning til UFO-blomstring her.

 • astri

  Jeg foreslår på den øverste: Akssøyleblomst, Liatris spicata «Kobold». Lilla farge.

 • Trine

  Ok, da har fagjuryen bestående av Astri og Berit nominert følgende kandidater på førsteplass: Akssøyleblomst til venstre og rosa opiumsvalmue til høyre. Kuretoppen melder tilbake når UFOR’ene folder seg ut.

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>