Mine favoritt-hageblogger

Solhattinspirasjoner fra Berit’s hage

Dette ovegode innspillet til ytterligere forskjønnelse av 50-årsbedet kom fra Berit idag:

Hei, jeg så nettopp bilder fra ditt 50-årsbed – inspirerende! For en stund siden spurte du om det var noen planter fra rådyrlista som jeg ville anbefale. Jeg hadde egentlig tenkt å skrive at rød solhatt og purpur- eller rosa bergamot er en kombinasjon som både fargemessig, voksemessig passer sammen og som begge blomstrer på ettersommeren – de står ikke på din liste, men jeg har iallfall hatt dem her i årevis uten atrådyrene har vært det minste interessert.

Jeg har imidlertid aldri kommet så langt at jeg har prøvd denne kombinasjonen. Har bare lest at det anbefales, og jeg syns at det nye store bedet ditt virker
som om det fargemessig er midt i blinken – men det er jo ikke sikkert at du syns det.

Jeg sender noen bilder av solhatter i min hage, for moro skyld! ( det er en skråning, og det kan se klumpete ut på bilde – det er fordi
skråningen buer og det er vanskelig å få til oversikt med kamera )

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>