Mine favoritt-hageblogger

Moskuskattost sådd og satt ut i snøen

Insppirert av en diskusjonstråd på Hageselskapets hjemmeside har jeg valgt å så moskuskattostfrøene fra Berit og Kittil i et minidrivhus  idag og sette dem ut. Det står at staudefrø trenger frost for å spire. Hver sin smak. Personlig hadde jeg foretrukket å overvintre tørt og varmt. Men nå blir blir det ihvertfall et par-tre vintermåneder på dem. Håper det holder – spennende å se! For orden skyld: Trekubben på lokket er der for å forhindre at lokket blåser av. Meget hjemmesnekret og improvisert det hele, men dette har jeg faktisk tro på!

2 kommentarer tilMoskuskattost sådd og satt ut i snøen

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>