Mine favoritt-hageblogger

Krysantemum

Denne fikk jeg av Anne Kirsti og Lotte.

Vakker på hagebordet!

3 kommentarer tilKrysantemum

  • Thale

    Vanskelig å se bladverket – men med fare for å bli oppfattet som om jeg persevererer så tror jeg faktisk disse tre er litt ulike varianter av krysantemum (hff, jeg skrev feil i første kommentar . det skal altså være «-mum» og ikke -num på slutten……… Mener å huske at krys lukter relativt sterkt og dermed kan være litt sjenerende for de som er veldig allergiske, så stikk nesen ned og lukt om det er en fellesnevner. Lykke til 🙂

  • trinewa

    Jeg har vært ute og sniffet. Men kan ikke si jeg kjenner noen lukt fra denne planten. På den annen side regner det også så intenst at alle odører klapper sammen før de forlater kilden (med visse unntak… det har sine sider å ha en gammel springer spaniel…). Jeg venter til det blir oppholds og forsøker igjen.

  • trinewa

    Lukt eller ikke, vi setter krysantemum på denne også!

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>