Mine favoritt-hageblogger

Hurra i postkassen: spirevillige blodbegerfrø fra Krepsemor!

En omtenksom og raus hagebloggervenn, ‘Krepsemor’ fanget opp mitt hjertesukk forrige helg over manglende spirefrekvens hos min Blodbegerfrø for andre år på rad. Tror du ikke hun rett og slett sendte med en god ladning av egenproduserte frø i posten?! Her er endel av frøene drysset frisk og eksperimentelt i spirekassen, noen alene og noen sammen – her gjelder det å prøve ulike metoder så ihvertfall et par av dem slår til. Så hadde jeg på endel jord på toppen og vannet godt. Dette har jeg tro på!! Kjempemessig, hjertelig takk, Krepsemor!!! Jeg skal holde deg oppdatert på bloggen her om dine Blodbegerfrø sin ve og vel her på Kuretoppen!
001

3 kommentarer tilHurra i postkassen: spirevillige blodbegerfrø fra Krepsemor!

  • Så flott at de kom trygt frem 🙂 Det gikk jo ganske raskt faktisk da. Jeg pleier å dekke dem bare bittelitt med jord eller vermiculite, og sørge for at de er fuktige! Jeg krysser fingrene for at de spirer raskt nå da! Hos meg tok det ca 12 dager! Lykke til!

    • trinewa

      Tusen takk, jeg skal følge spent med! Noen fine valmuefrø er lagt i konvolutt til deg, sendes i morgen. Ha ei flott helg!

  • Randine

    Kjekt med spirevillige Blodbegerfrø du har fått i posten, lykke til videre med småplantene!

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>