Mine favoritt-hageblogger

Bobleplast mot frost på drivhusvinranke

vinrankeI fjor ble vinranken i drivhuset mitt (Vitis Zilga) lokket av vårsol og drivhusvarme til å springe ut med en nydelig knopp, dessverre alt for tidlig i sesongen. Så kom barfrosten i mars og knertet hele veksten. Heldigvis var det en annen knopp som klarte seg så vidt, og fra den utgår nå det som blir hovedstilken på planten, den som går opp mot drivhustaket. Jeg vil ikke ha noen gjentakelse av dette scenariet denne sesongen. Idag har jeg pakket inn hele stilken i bobleplast. Ikke vet jeg om det vil funke, men det er verdt forsøket.

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>