Mine favoritt-hageblogger

Mitt St.Paulia-imperium har falt

I løpet av to år hadde jeg dyrket opp et par skikkelig schwæææære St.Pauliaer. De kom fra en forlatt hylle på Coop der jeg forbarmet meg over dem og brakte dem i hus. Så køla jeg på med omsorg og kompetanse (typisk nok i forholdstall 10:1), og de kvitterte med å vokse som bare juling. Så leste jeg meg til at de burde få ny jord, og jeg ompottet dem så de fikk romslige kår og mye ny gjødning. Det var dessverre starten på nedturen. Ikke vet jeg hva som var galt, men den første syknet hen og døde etter bare kort tid. Den andre bet seg fast til livet i nesten ett år til, men noe særlig å se til var den etterhvert ikke. Idag trakk jeg konklusjonen som lenge hadde hengt i lufta: dette var ikke noe mer å samle på. Her er de sørgelige rester av mitt tidligere så storslagne St.Pauliaimperium. Av jord er du kommet, til kompost skal du bli.
001

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>