Mine favoritt-hageblogger

Nysådd inne: Frø av erteblomst og blomkarse

Hør her, erteblomst- og blomkarsefrø: nå gjelder det å spire så det ryker rundt ørene! Jeg vil ikke høre snakk om noen repetisjon av fjorårets lidelsesfulle såing av stadig nye frøposer som endte i råtnende frø og nullspiring. Nå har jeg gjort dette her etter alle kunstens regler. Gjør som Dronning Ingrid-pelargoniene, som står i vinduskarmen så frodige og fine tiltross for en semmer start ettter vinterdvalen, skyt skudd! Nå er det opp til dere, gutter!
014

2 kommentarer tilNysådd inne: Frø av erteblomst og blomkarse

  • Så drifig du er, Trine! Blomkarsen og erteblomster peier jo å være villige, så det var sikkert dårlige frø du hadde i fjor. Et år fant jeg faktisk en erteblomstspire på komposten en tidlig vår, så de er tøffe! Nå fikk jeg også lyst å så mer, men siden jeg er på flyttefot så kan jeg jo ikke. Jeg har enda ikke funnet meg et sted å bo dessverre……
    Lykke til med spirene dine, jeg krysser fingrene!

  • Randine

    Flotte pelargoner du har i vinduet, håper frøsådden din hører hva du sier…

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>