Mine favoritt-hageblogger

I drivhuset idag

Det gror fint både inne i drivhuset og utenfor for tiden. Det med spiringen utendørs er tilnærmet mirakuløst, ettersom det striregner, blåser og er kaldt hele tiden. Inne i drivhuset skulle det vel egentlig bare mangle at det ikke var gode dager. Det er det også, som man ser. Bildet nederst er tatt med korteste lukketid for å rekke å få med dagens eneste solstråle, som kom ved 15-tiden og forsvant ved 15.01-tiden. Men det du ser på de små bildene er fra øverst venstre: Blad på vindruen, ringblomster, chocolate cosmos, petunia,  blodbeger og stuelønn.
vindruebladringblomstchocolate_cosmospetuniablodbeger2stuelønn2drivhus

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>