Mine favoritt-hageblogger

Pus vil ha mat

Katten ‘Pus’ har fersket at det vi er ferieavløsere for pusekattmating. Som lokal stålkatt er han naturligvis høyt hevet over alle tobente, og han kan vanligvis ikke tenke seg å inngå i noen passiar med oss. Imidlertid syns han vi er trege i jobbutførelsen, og her i ettermiddag tok åpenbart sulten overhånd. Dilemmaet var å be oss se til å rappe oss med kattematen uten å åpne for noen direkte kommunikasjon. Han løste det ved å plassere seg liksom tilfeldig utenfor vår åpne utgangsdør og samtidig som han passet på å stirre åndsfraværende ut i løse lufta da vi kom og oppdaget ham. Jeg kan love at det ble mat på Pus idag også.
Foto: Francisco Ramos
Pus vil inn

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>