Mine favoritt-hageblogger

Ambivalent amfibie

Han satt på karkanten på en av kummene i vannspeilet nå i ettermiddag. Lenge. Åpenbart var han ambivalent: skal jeg følge instinktet og bikke meg ned i det lekre, grumsete vannet og få meg en god dukkert? Eller er det ikke så lurt? Kommer jeg meg opp igjen, f.eks.? Vi fulgte med ham en god stund, og ingenting hendte. Så ga vi opp og gikk en tur. Da vi kom tilbake hadde instinktet vunnet, han lå og duppet nede i kummen, og hadde allerede konstatert at han naturligvis ikke kom seg ut igjen. Paco ristet på hodet og jekket ham opp og ut i buskaset igjen. Jeg må få gjort noe med tilgjengeligheten ut av kummene.
P1020650

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>