Mine favoritt-hageblogger

Rådyrintermezzo på morgenquisten

Jeg har sagt det før, og jeg skal med glede gjenta det: POKKERS rådyr! Her har de vært og spiste opp hele poenget med nordbedet mitt, nemlig de flotte spragleplantene. Det skjedde i morges mens vi sov. Imidlertid fikk jeg etterpå en liten hevn: Idet rådyret la ivei etter måltidet i velopplagt trav opp den lille trappa og rundt hjørnet, sikkert for å sjekke om det ikke var en liten dessert å finne på vestsiden av hagen, må det ha vært litt overmett og uoppmerksomt. Ihvertfall løp det rett på hageslangetrallen som var hensatt der kvelden før. Vi hørte bare en masse klakkende fottrinn, så et forferdelig spetakkel og så enda flere fottrinn, denne gangen panisk klakkende i alle retninger på en gang. Jeg, som til da hadde vært i min dypeste søvn, skjønte umiddelbart hvem som var på ferde, men jeg så ingenting da jeg stormet bort til vinduet. Dernest måtte jeg bare legge meg igjen for å unngå besvimelse som følge av at jeg hadde stått opp så fort at sjelen ble liggende igjen under dyna.
P1020506

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>