Mine favoritt-hageblogger

Kuretoppen følger USA’s kongress: løkplanting i ellevte time

Som meldt i to foregående poster fra imorges så snør det for første gang i år her på Kuretoppen. Den første snøen er en merkedag for enhver hageamatør, men for meg så jeg på snødrysset utenfor vinduene med en egen opplevelse av å være reddet i siste sekund. Det var skremmende nok først i går ettermiddag at jeg rakk å sette sesongens høstløk i jorda. Så sent som igår formiddag sjokket jeg panisk omkring på hagesenteret og lette blant utplukkede kurver etter rådyravstøtende løker. Lett bannende over egen prokrastinasjon var det særlig årets vinner på London Flower Show – praktløkene – jeg var redd for å gå glipp av. Gudskjelov må det ha vært flere hagefolk i nærområdet som iår er sent ute, for jeg fant alt jeg lette etter. Av praktløk kjøpte jeg tre sorter: de blåfiolette Gladiator og Purple Sensation, og den hvite Amplectens Gracefull. I tillegg kom noen snøklokker, et par poser rutelilje (nytt på Kuretoppen), og en drøss med påskeliljer i litt ulike varianter. Til våren er det rådyrene som banner, mens jeg (etter planen) smiler selvtilfreds over at jeg kom i mål. Dermed slår jeg vel også USA’s kongress, der politeikerne synes å være mest opptatt av å dytte skylda for forsinkelsene på hverandre.

013012010009008007006014

2 kommentarer tilKuretoppen følger USA’s kongress: løkplanting i ellevte time

  • Randine

    Flott bilde av Ringbomst møter snø og bra du fikk satt ned løkene før snøen!

  • Thale

    Har også satt ned rutelilje, snøklokke og allium (lilla kuler) tidligere i høst og er veldig spent på resultatet etter hvert. Burde også prøve julerose, men det får bli neste år!

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>