Mine favoritt-hageblogger

Risikabelt overnattingkrypinn

P1030903
Igår oppdaget Paco at noen meiser brukte en lufteluke i kledningen på uteboden som overnattingssted. Det er egentlig ikke så overraskende – for et par år siden ble det ruget ut flere fine bokfingunger i samme åpning.

Uheldigvis er det ikke bare Paco som har fersket overnattingskrypinnet til  fuglene.  På berget rett under åpningen er det massevis av kattespor. Det skal et skikkelig kattesprang til for å ta de bevingede i flukten, og heldigvis for fuglene er alle nabokattene velvoksne og i relativt godt hold, for å si det mildt. Ville ikke overraske meg om det har vært med i vurderingen da meisene blinket seg ut stedet.

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>