Mine favoritt-hageblogger

Maur på revebjelle: tettere kan det ikke bli

Hvis naboen ville, kunne de tatt rundetidene på oss der vi roterer omkring i hagen for tiden. Ting skjer så fort i det grønne nå at når vi er på den ene siden av huset begynner vi å lure på hvordan det utvikler seg på den andre siden etter at vi var der sist for ca. 5 minutter siden. Revebjellene har sådd seg selv i år også, og kommer opp over alt. De har til og med fortrengt en tuja som sto i en diger krukke. Den døde av plassmangel, de storblomstrer fornøyd. På litt avstand begynte jeg i dag å lure på om revebjellene i krukka hadde fått svarte stilker siden jeg så dem sist. Ved nærmere ettersyn oppdaget jeg at forklaringen var maur. Maur i så tett stim at det så ut som heldekkende belegg.
maurplage

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>