Mine favoritt-hageblogger

Maur på flyttefot

En maurtue som forrige uke vokste i eksponensielt tempo rett ved terrassen vår måtte knertes av Skadedyrkontrollen, klok av skade som vi var etter at vårt forrige forsøk på å dempe aktiviteten i en annen nærtliggende maurtue resulterte i at maurene i den tua besluttet å flytte inn sammen med oss. Den ustanselige strømmen av maur inn i kledningen ved terrassedøra var ingen festlig opplevelse, men med proff hjelp antok vi at dette denne gangen kom til å gå konsekvensfritt -for oss i det minste. Vel, fire timer etter at mannen med giften hadde forlatt den aktuelle tua død og maktesløs oppdaget vi at det var startet en omfattende flytting av maur fra en maurtue vi ikke engang hadde kjent til og inn under en av uteboden vår. Her ser man en arbeidsmaur bære på en maur in spe til sitt nye bo, mye nærmere oss enn der den kom fra. Konklusjon: ikke ypp med naturen, det slår tilbake på uante måter!
hormiga

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>