Mine favoritt-hageblogger

Selvstendig frosk

Plask, sa det i en av kummene som utgjør mitt såkalte japanske vannspeil. Jeg stormet forventningsfullt til og fikk bekreftet det jeg håpet på; nedi kummen lå det en frosk og vadet. Det samme gledelige skjedde ifjor, bortsett fra at det da var en padde som hadde spluttet opp i vannet i kummen. Dengang måtte vi til vår overraskelse til med en redningsaksjon fordi amfibiet ikke klarte å komme seg opp på egen hånd. Derfor ropte jeg også denne gang på Paco, som av ren rutine håndterer frosker og padder med større eleganse enn undertegnede. Som man ser av bildet til venstre var det ikke klart for frosken at Pacos forsøk på å gripe tak i den hadde karakter av en rescue, og det ble kortvarig den rene klappjakten der nede i grumsevannet. For oss ble det imidlertid snart klart at frosken heller ikke hadde behov for assistanse. Svupp, sa det, og så hoppet frosken ut av kummen igjen helt på egen hånd og gjemte seg på strutse-maner fra sin velgjører. Dermed har vi lært noe nyttig idag også: frosker hopper bedre enn padder.
frosk1frosk2

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>