Mine favoritt-hageblogger

Drivhustomat: mye arbeid og lite uttelling

Pjuskete plantevekst allerede i startfasen, svake for meldugg, griffelråte, mark og what-not. Til alt overmål blir de jo ALDRI modne, selv der de står i et varmt drivhus, i sørvegg, med nok vann hele tiden og i den beste sommeren i manns mine. Nei, nå kanster jeg inn håndkleet. Ikke mer drivhustomat på Kuretoppen. En ampel med cherrytomat, og kanskje en busktomat i et varmt hjørne utendørs, det er det jeg strekker meg til heretter. Det får være måte på særhet.
P1070996P1080002

1 kommentar tilDrivhustomat: mye arbeid og lite uttelling

  • Randine

    Kjedelig med Tomater som ikke vil selv om de får godt stell. Jeg har bedre erfaring med Cherrytomater som Gardeners Delight og Sungold.

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>