Mine favoritt-hageblogger

Plommetreet 45 kilo lettere på 1 time

Vepsene i plommetreet ble etterhvert for mange og pågående, og vi skjønte vi måtte trå til med plommehøsting hvis vi overhodet ville smake noe av det søte godteriet selv. Så i helga rensket vi tuntreet vårt for alle deilige plommer, og jeg har laget plommemarmelade i to heile dagar til endes. Vepsene protesterte innett under hele prosessen, men har nå skjønt tegninga. Festen i treet er over – nå gjelder det å legge seg klar og vente på at husets eiere skal komme ut momsende på brødskiver med ultrasøtt plommesyltetøy. Da slår de til! Høsten er en fest.
P1080058P1080046P1080049

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>