Mine favoritt-hageblogger

Regnmagneten Glommavassdraget

Jeg har ikke tall på alle gangene vi har sittet på terrassen i sol og finvær og sett digre regnværsskyer bare tømme seg over nordøst, i retning Aremark og deromkring. Har latt meg fortelle at det er pga Glommavassdraget, som kjøler ned varm fuktig luft fra sjøen og omdanner det til vann – vann – vann! Men jeg skal ikke være for kjepphøy. Det hender det bøtter ned her også. På bildet nederst ser man drivhuset under bomberegnet i ettermiddag. Skogen er imidlertid veldig fornøyd nå, der er det grunntørt fortsatt og jeg syns jeg kan høre marka drikke. Bra – da er det snart tid for soppturer!
regnbyge

P1080090

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>