Mine favoritt-hageblogger

Fugletitting i Kurefjorden – enda en ny hobby?

På en liten rusletur i nærmiljøet i dag møtte vi to ornitologi-interesserte karer, som med kjempegode kikkerter gjorde oss oppmerksomme på alle pippippene og gakk-gakkene som omgir oss daglig uten at vi tar noe særlig notis av det. Her ser du en svanefamilie og et par kvinender som ligger og tar seg ut i det milde vinterlyset. De samme karene hadde tidligere på dagen vært på stranda ute ved Larkollen camping og bla observert vandrefalk på Sletterøyene. Spennende! Til nå har vi vært ganske våkne på å identifisere de ulike fuglene som besøker fugleautomatene i hagen vår på Kuretoppen, men det hadde jammen vært gøy å skaffe seg en skikkelig kikkert og kanskje en bedre kameralinse og utvide horisonten bittelitt. Aner vi at enda en ny hobby i anmarsj?

svaner

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>