Mine favoritt-hageblogger

Prydbusker og stauder Vestbedet, nedre

I denne og de følgende postene kommer resultatet av en kjempejobbe jeg har gjort idag, nemlig å lage en oversikt over alle prydbusker og stauder som står i bedene rundt huset på Kuretoppen. Hensikten er for meg å ha en bedre basis for å kunne planlegge hagesesongen 2015. Skammelig klar som jeg er over den svært begrensede allmenninteressen dette har, vil jeg for trofaste blogglesere beklage og bare anbefale å hoppe over  disse sidene.

1.Klatrehortensia, 2.Brudespirea, 3.Forglemmegei, 4.Rosestorkenebb,5.Fagerbusk, 6.Gyvel, 7.Sommerfuglbusk, 8.Klokkebusk, 9.Valurt, 10.Bjørnebær, 48. Forsythia, 50. Fløyetjæreblom, 52. Vortemelk

Vestbedet nedre

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>