Mine favoritt-hageblogger

Hårete vår-phlox omplantet fra Spikkestad

Disse hippie-pregede vår-phloxene fra hagen på Spikkestad kom til Kuretoppen for et par dager siden. Idag ble de, til akkompagnement av plaskende nedbør, omhyggelig plantet i gjødslet plantejord på baksiden av huset. Gartneren, og gartnerens engstelig bivånende  spaniel, måtte etter operasjonen gjennomtørkes foran peisen.

Idet vi forlot de nyplantede hørte jeg dem nikke karslig til plommetreet og si: «jasså, gitt, det ramler litt regnvått i perrmannenten på denna sia’a fjorden også!  Tror det naboforholdet skal gå greit.

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>