Mine favoritt-hageblogger

Kråketing i det fjerne

En gråværsfredag har det vært, og lite å melde fra Hagen på Kuretoppen sånn rent botanisk. Men vi kan jo skryte av å ha vært vitne til et hastig innkalt kråketing i nærområdet. Hvis man myser med fortørrelsesglass på bildet under (beklager bilekvaliteten, vi skal ta oss sammen), øyner man kanskje at det en stakket stund rundt lunsjtider plutselig satt en kråke på hver eneste tre-og grentopp langs sjøkanten. Moroa var kortvarig; etter et kvarters tid hadde de rukket å votere over de viktigste sakene på agendaen og dratt videre hver til sitt for å spise. Forbilledlig effektivt, og noe å ta med seg videre til ymse humane kråketing i statinstitusjonene.
kraketing

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>