Mine favoritt-hageblogger

Asalea

Det har vært tomt i vinduskarmene noen uker. Idag kjøpte jeg fire asaleaer – to hvite og to lilla. Jeg vet av erfaring at jeg kan være dårlig til å oppdage at de trenger vann. I tillegg er jeg redd det fort blir for varmt for dem i vinduskarmene ettersom det er montert varmeovner under alle steder. Men det var fint å få befolket stua igjen med blomster og liv. Julestjernene venter jeg med, selv om butikkene er fulle av dem allerede. Det får være grenser for påtrengende høytidsfeiring på forskudd.

De er faktisk en type Rhonodendron.

Og her er link til mer info

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>