Mine favoritt-hageblogger

Humleattraktive sommergeorginer

Helt enig med dere, humler og andre summere (dessverre er også sneglene helt på linje her): sommergeorginer er fine greier!
IMG_6713
image

2 kommentarer tilHumleattraktive sommergeorginer

 • Georginer! Ingen over – Ingen ved siden. Så fine at. Jeg venter på at mine skal begynne å blomstre. Må nok ha litt tålmodighet til. Ja, eneste ulempen ved dem er at sneglene er like glade i dem som oss. Jeg har kun noen i bedene og resten i potter nå. Strør Ferramol og det har så langt hjulpet. Ikke en eneste bit er spist….sålangt….
  Ha en fin kveld.
  Jannicke

  • trinewa

   Hei, Jannicke, var inne på bloggen din ,så masse fine planter og nydelige bilder! Ja, her har georginene nettopp kommet ut, det er en fryd og verdt alt arbeidet med å forsvare dem mot alskens snegleangrep. Her hos oss har det ikkevært brunsneglen som har vært den verste, det er de bittesmå hvite. Men det er kanskje baby-brunsnegler ? Nyt sommeren!
   Hilsen Trine

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>