Mine favoritt-hageblogger

Tidlige høst-tegn i hagen

Det er så jeg nesten ikke orker å si det, men flere av de klare høstblomstrende plantene er kommet i blomst den siste uka. Søyleblomst, blant annet, det er en sikker august-plante her hos oss. Og tomatene begynner å bli spiselige etter lang tid i rusegropa. Og så gresshoppene, da, som hittil bare har rufset smålåtent nedi staudehopen. Nå kommer de til overflata, ganske store og foreløpig grønne. Etterhvert blir de gråbrune og Jurassic-park-aktige. Vi vet hvor det bærer, men liker det ei!
image

image

image

image

image

image

image

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>