Mine favoritt-hageblogger

Tomatplantene omplantet i sekker

Igår kveld kjøpte jeg inn mengder med sekker med plantejord og fullførte rescue-aksjonen fra dagen før: Ut nå også med chili og paprika, ut med akeleier og andre små tøffinger til et bord på utsiden. Vi får kalle det gradvis tilvenning til uteklima.

Inn med 50-liters plantejordsekker. Laget så et sinnrikt system av støttetråder med forankring i dertil egnede hengekroker sendt med posten av Grønt Fokus. Så, tilslutt, slo tanken meg: hva i all verden skal jeg gjøre med alle de tomatene som kommer her etterhvert? Noen som har en ide? Eller skal jeg rett og slett skrote noen planter? Noen som trenger en halvveis framdrevet tomatplante?

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>