Mine favoritt-hageblogger

Strålende i morgensol

Denne morgenglade planten er dukket opp nede ved garasjen. Beliggenheten gjør at den bare får sol noen få minutter hver morgen. Ikke rart den er glad hver gang det skjer! Noen som vet hva planten heter, forresten?

Siste: Berit har diagnostisert denne lille solreflektøren til å være Storgullkorg.

Latinsk navn: Doronicum plantagineum

Lenke til mer: http://en.wikipedia.org/wiki/Doronicum

 

2 kommentarer tilStrålende i morgensol

  • Berit

    Jøss. Jeg tror det er en Storgullkorg, Doronicum plantagineum. Excelsum skal visst være en bra sort.
    Denne ville jeg tatt godt vare på!

  • trinewa

    Hoi, takk for tipset! Det er ikke lenger siden enn forrige helg at jeg meiet ned flere eksemplarer av denne planten ved steinbedet mitt før jeg oppdaget at de ikke var løvetann likevel og besinnet meg. Inkompetanse uten grenser.

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>