Mine favoritt-hageblogger

Trengsel i drivhuset

Som man ser, begynner det å bli trangt både horisontalt og vertikalt inne i drivhuset. Flere av plantene butter allerede opp i taket, og ikke vet jeg hva jeg kan gjøre med det. Men tomater blir det, det henger plommeformede og sirkelriunde små kuler mellom bladene overalt. Så, Gartnerhallen; pass opp, her kommer snart en ny konkurrent på markedet!

2 kommentarer tilTrengsel i drivhuset

 • Er det ikke fantastisk med tomater på gang? Angående plantene, så skal en visstnok toppe dem, så de ikke vokser gjennom taket ;o) Jeg så nemlig et bilde av et drivhus der de hadde gjort nettopp det!!! Vokst seg gjennom lukene i taket =) Det så litt morsomt ut, men sikkert ikke så morsomt for henne som eide det. Det var da hun lærte at hun måtte toppe dem….Jeg har 15 planter som er i ferd med å nå taket, så jeg må også ta grep snart!
  Flott blogg du har! Jeg liker spesielt godt de supre fanene dine. Det er så oversiktlig og greit!
  Ønsker deg en fin uke!

  • trinewa

   Takk!, og kjempefint med toppetips, da går jeg ut og gjør det idag. Jeg er veldig glad i de magiske taklukene som åpner og lukker seg akkurat når de skal, så de vil jeg ikke skal forstyrres av overambisiøse tomatplanter på himmelfart.

   Gratulerer, forresten, med nytt bed som jeg så på din blogg. Det ble kjempefint, og veldig skikkelig med pene steiner omkring. God uke til deg også!

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>