Mine favoritt-hageblogger

To bommerter og mange fulltreffere

To av sommerens beplantninger i terrassebedet har ikke vært særlig heldige. Du ser dem i samlet tropp på bildet øverst til venstre. Det ene er en duftpelargonia som hadde en blomst da den ble kjøpt, og deretter ingen. Mye skrik og lite ull. Det andre er mysken. Der hadde jeg ærlig talt en liten mistanke allerede da jeg satte den ned. Dette ble for lyst og varmt og tørt for en bunndekker. Det stemte. Neste år skal jeg også ha myske, men så lenge det ikke eksisterer solbriller og sunblock for mysker skal den under en busk (eller kanskje det heter bysk) i skyggen.

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>