Mine favoritt-hageblogger

Kanonfotografen og møllen

Plaskregn eller ikke; børster man bort fra armen noe man tror er et tørt blad og det viser seg å være en levende møll, da må man på med macro-linsa og på magen på bakken uansett. Det hører med til historien at etter en lengre session der møllen sto helt rolig og lot seg forevige fra alle vinkler, kom det plutselig en fugl stupdykkende og nappet med seg hele fotomodellen. Naturfotografen sto lamslått tilbake og lurte på hva som traff dem.
Hvis du lurer på hvordan fotografiet av møllen før det sjokkerende luftangrepet ble, m.a.o. da alt var pur harmoni og glede, kan jeg sterkt anbefale å følge denne lenken til Pacos fotoblogg:  http://ramos.waaktaar.com/?p=3229#

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>