Mine favoritt-hageblogger

To som hutrer

Brrrr! Fortsatt iskaldt – og det har det vært siden november! I natt var det nede i minus 10 grader. Det mener jeg er uakseptabelt, ikke minst datoen tatt i betraktning. Det mener disse to morgenrødens ‘lonely rangers’ også. Ekornet ‘Nøtte’ satt i minst en halvtime i treet ved foringsautomaten, med ørene flatt bakover og ni-frøs mens han forsøkte å rette så mye kroppsflate som mulig mot morgensola. Ikke langt unna ruslet en en annen kuldehater, den aldrende, lettirritable og ganske giktiske pusekatten ‘Pus’. Han inspiserte mistroisk issvullene som fortatt ligger og ruger tjukt under plommetreet. Innenfor stuevinduet sto jeg og fotograferte og var enig med dem begge. Nå får kulda joggumeg gi seg. Vi har en vår å ta oss til!
hutrepus

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>