Mine favoritt-hageblogger

Erteblomster og blomkarsefrø, listen carefully: I will do this only once!

Ifjor satte jeg erteblomst-og blomkarsefrø til forspiring TRE ganger før det endelig ble noe utav det. Feilen var trolig at jeg startet for tidlig på året. Typisk. Så denne gangen har jeg stagget meg selv kraftig. Ikke så å forstå at jeg ikke hadde LYST til å så dem tidligere. Men jeg stagget meg, som sagt. Jeg har kastet nok spirer som bare råtner i jorda uten å bli til noe som helst. Men nå er det snart mai – more or less – og NÅ er jeg i gang! Her ligger frøene i bløt til i morgen – erteblomster i grønn kopp og blomkarse i oransje (eller var det omvendt?). Uansett, i morgen skal de i jorda, og da vil jeg ha FULL SPIRING i på alle plugger! Disse to plantesortene utgjør nemlig basisen i sommerblomstbesetningen på Kuretoppen. Uten disse, ingen sommer! (Ved nærmere ettertanke: I sesongen 2012 var det ingen sommer selv MED erteblomster og blomkarse i hagen, men det var ihvertfall ikke min skyld!)
erteblomst

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>