Mine favoritt-hageblogger

‘Vannelement i naturhagen’ – eller fuglebad, som vi sa i gamle dager

Forleden kjøpte jeg meg en bok om hagedesign i naturhager. Den viste seg å være så inspirerende at jeg har vanskelig for å sovne om natten etter lesning av den. Mye nytt og hittil utenkt å forholde seg til for en urutinert hagegal. Forfatteren av boka slår bla. fast at enhver naturhage MÅ ha det man kalte et ‘vannelement’. Javel. Jeg innså at vannbøtta for dryppvann fra hagekranen ikke var det hun siktet til. Noe måtte gjøres. Vannelement måtte skaffes, umiddelbart, slik at dette skammelig oversette og avsindige misforhold ble rettet opp.

En akuttekspedisjon til Bauhaus innbrakte dette fuglebadet i stein. Jeg syns personlig det er ganske fint. Dette i skarp kontrast til Kuretoppens spurver, troster og hr.Due m/frue som på sin side overser nyanskaffelsen suverent.
bilde3

3 kommentarer til‘Vannelement i naturhagen’ – eller fuglebad, som vi sa i gamle dager

 • Det var jo skikkelig fint! Jeg som kikket forgjeves etter ok fuglebad hos Bauhaus hele forrige sesong….
  Fugler er litt treige til å oppdage nye fasiliteter, men de kommer nok 🙂

 • Randine

  Det var et fint fuglebad, blir nok snart satt pris på av fuglene.

 • Skikkelig flott fuglebad! Personlig tror jeg fuglene ikke har tatt det i bruk ennå fordi de fortsatt ikke har tint helt opp etter vinterkulden vi har hatt i vår! 😉 Så fort solen og varmen har vart en stund vil nok det fuglebadet bli nabolagets offentlige svømmebasseng for alle fjærkledde 😉
  Ha en fortsatt fin dag
  Stein

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>