Mine favoritt-hageblogger

Edderkopp versus bie på allium: Fargerik dramatikk

Denne edderkoppen ble sist observert i tilsvarende situasjon, dvs fortærende et bytteinsekt, på en vortemelk. Dengang var predatoren nesten ikke mulig å oppdage pga kamuflasjefargen, og jeg tenkte at jøssameg, stakkars flue, denne fella kunne selv den beste gått i. Samme kan ikke sies her. Makan til vakre kontrastfarger skal man vel lete lenge etter, og scenen gikk til alt overmål for seg på toppen av en svaiende allium. Hvordan en bie, så velutstyrt som vel de er med øyne i alle retninger, klarte å overse denne neongule jegeren, overgår min fatteevne. Mysteriet vil etter all sannsynlighet forbli uløst. Jeg tror aldri denne bien blir tilgjengelig for intervju.
edderkopp

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>