Mine favoritt-hageblogger

Ranunkler, franske anemoner, gladioler, freesia og liljer pottet idag

Hvis noen syns disse plantenavnene dufter av sommer, så er det akkurat det de gjør!
022023024025018

2 kommentarer tilRanunkler, franske anemoner, gladioler, freesia og liljer pottet idag

  • Ranukler, er det frø eller knoller? 🙂

    • trinewa

      Ranunklene som jeg har satt i potter er fra en slags knoller, rare, ser ut som et knippe med små gulrøtter eller noe. Jeg har et bilde her på bloggen av disse mens de lå i vann et døgn før de ble satt i potta, bildet nederst til høyre i den posten som heter ‘Det snør, men vi gir oss ikke’, se om det lar seg gjøre å lenke til den her: http://trine.waaktaar.com/?p=9158
      Ranunkler er jo kjempevakre, men i fjor åt rådyrene opp alle sammen natten etter at jeg plantet dem ut i bedet etter med stor omhu å ha drevet dem fram i potter gjennom en halv vinter. Vokt Dem for rådyrene, de spiser også magnoliaknopper, de opererer i store bander sammen med harer som spiser de laveste knoppene, det har jeg fra pålitelig hold! 🙂 🙂

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>