Mine favoritt-hageblogger

Zinnia sådd før frokost

Mulig jeg framstår som noe overivrig amatørgartner for tiden. Realiteten er at jeg stormer ut til spireboden nesten før jeg har fått opp øynene, og det meste av dagens ‘hagearbeid’ var unnagjort før frokost idag. Dette med ‘før jeg har fått opp øynene’ forklarer trolig hvorfor det ser ut til at frøene er sådd i en søledam med bølgehøyde på 3 meter og storm i kastene. Her i gården satser jeg alt på at Darwin hadde rett. P.S. Ifølge frøposen skal Zinnia såes på overflaten og ikke dekkes med jord. Hvis noen har erfaring med at dette er feil er jeg glad for råd!
002

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>