Mine favoritt-hageblogger

Yess! Pergolaen ferdig!

Vår hjemmesnekrede pergola ble i morges påført stolpesko (ikke tøfler) og plassert i det eneste bedet som har jordsmonn til det, nemlig vestbedet. Det skjedde som man forstår ikke helt etter planen og det er ingen grunn til å utmale detaljene i den siste delen av prosjektet. I stedet går jeg rett på og konstaterer at jeg er kjempefornøyd med resultatet! Plassen der den nå står er også helt utmerket fordi det er dårlig, tørr og sandete jord der, tildels overtatt av markjordbær som kan være veldig imperialistisk i vekstformen, og dette har således blitt en mye bedre utnyttelse av stedet enn det rotete bedet som har vært der til nå.

Nå gjelder det bare å omplante de plantene som sto i veien for byggverket, kanskje finne en fin benk eller en seng å erstatte dem med, så er det mission completed!
image

image

image

1 kommentar tilYess! Pergolaen ferdig!

  • […] gartneri i Vollen. Tanken er at disse to rosa skjønnhetene skal klatre i min vidunderlige selvkonstruerte pergola som jeg idag har ryddet for planter og gjort klart for plassering av benk/stol/gudvethva, […]

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>